E-handel

Det ska vara enkelt att komma igång med en webbshop.
Vi hjälper er med utformning, utbildning och efterföljande teknisk support så att ni ska kunna driva er onlinebutik framgångsrikt.
Vi utbildar er, inga förkunskaper krävs!
Vill ni hellre att vi sköter butiken åt er så går det också bra!

Det här ingår alltid

Stabilt

Vi använder är WooCommerce vilket är störst i världen på e-handel och till detta använder vi endast godkända och bra tillägg som gör din shop till en stjärna!
Integration av marknadens största och bästa betalningsalternativ erbjuds som t.ex. Klarna, Stripe, Amazon Pay, Paypal och Payson för att nämna ett fåtal.

En lyckad webbshop

Skräddarsydd e-handel

Vi skräddarsyr er nya webbshop för att säkerställa att den blir precis som ni hade tänkt och uppfyller de krav ni har.

Full koll

Ta reda på vilka produkter som går bra och exponera dem bättre, eller bli notifierad på lagersaldona så att du alltid är steget före.

Produkter & ordrar

Lägg till produkter, ändra priser, ladda upp bilder, kolla ordrar, gör återköp och mycket mer via ett enkelt gränssnitt direkt på webbplatsen.

Responsiv

De flesta kunder handlar gärna via mobilen idag. Vi ser till så att de får en förstklassig upplevelse oavsett vilken enhet man shoppar med.

Betalning & frakt

Integrera betallösningar som Klarna, Payson, Paypal etc.
Koppla ihop och sköt frakthanteringen direkt från din e-handel. Boka in frakt, skriv ut fraktsedel och ta betalt med ett klick!

SEO

Synligheten är A och O när du är ska sälja online. Kopplingen mellan WordPress och Woocommerce ger oss som webbyrå en enorm möjlighet att optimera din e-handel för sökmotorer.