Hemsida

Vi erbjuder en billig och samlad service som består av av design, programmering och underhåll av en individuellt designad och mobilanpassad hemsida – precis efter dina egna önskemål.
Nu erbjuder vi även Link in bio, landningssida för Instagram!

Det här ingår alltid

VÅRT ARBETSSÄTT

1. FÖRSTUDIE

Under förstudien definierar vi tillsammans med dig, syftet med din webbplats, vilken målgrupp du vill nå och hur du ska uppnå detta. Förstudien är en viktig del, för att projektet redan från start ska bli så optimalt som möjligt.

2. STRUKTURSKISSER

För att tydliggöra för dig hur vi tänker oss att din webbplats kommer att fungera och vara strukturerad, tar vi vid större, komplexa projekt fram strukturskisser (wireframes). Detta gör projektet mindre abstrakt redan i ett tidigt skede.

3. DESIGN

Utifrån våra samtal, förstudien och strukturskisser, tar vi fram förslag på hur din webbplats ska se ut när den är klar. Designförslagen är som stora digitala bilder på din framtida webbplats, men det finns inga funktioner ännu.

4. UTVECKLING

När designen är klar och godkänd av dig, börjar vi arbetet med att utveckla och bygga din hemsida. Det är nu alla smarta funktioner byggs, strukturen tar form och alltihop kläs i en riktigt snygg förpackning.

5. TESTNING

Din webbplats byggs upp på en projektplats. Det gör att din befintliga hemsida kan leva sitt eget liv, tills dess att din nya är klar. Vi testar noga alla funktioner, att allt fungerar och ser ut som det ska på olika enheter.

6. LEVERANS

Du får åtkomst till projektplatsen och kan i din egen takt börja bygga upp din nya webbplats med innehåll såsom texter, bilder och filer. När du känner dig klar, hjälper vi dig att lansera din nya hemsida.

7. PUBLICERING

Vi sköter publiceringen åt dig. Det gäller även om du vill ha hjälp med löpande uppdateringar efter att hemsidan lanserats.

8. SUPPORT & UNDERHÅLL

Du kan alltid kontakta oss för support och hjälp. Oavsett om det är för att du kört fast med något, har en ny idé eller vill vidareutveckla webbplatsen. Tänk på att din hemsida aldrig är "klar".
För att den ska fungera optimalt krävs underhållsarbete. Vi erbjuder även tjänster inom support och underhåll.